2012-03-16 15:43:08• hírek • Kocsis Zoltán

A szekereket elviszik, ugye?

Meglepő látványban lehetett részük csütörtökön azoknak, akik 13.00 óra körül a Vörösmarty (Marsilia) utcán tartózkodtak: egy speciális jármű egy lovasszekeret emelt fel az úttestről. Persze ló és lovas nélkül.

A Helyi Rendőrség őrjárata egy lovas szekeret fedezett fel a benzinkút mellett, az út szélén parkolva. Amikor azonosították annak tulajdonosát, kiderült, hogy a Balázs Sandut korábban már megbírságolták hasonló okok miatt. Akkor 500 lejes büntetést kapott

Szatmárnémeti Városi Tanácsa még tavaly júliusban döntött úgy, hogy szigorítják a városban közlekedő szekeresek büntetését. Akkor született döntés arról is, hogy visszaesők esetében el kell kobozni a szekeret. Ezt a határozatot foganatosították csütörtökön. A pusztadaróci férfinak most az 500 lejes büntetés mellett további 200 lejt is ki kell fizetnie, ha vissza akarja váltani szekerét.

A dolog paradoxona az, hogy miközben a Parkolási Felügyelet évek óta nem képes kidolgozni egy olyan határozattervezetet, amely lehetővé tenné a szabálytalanul parkoló autók elszállítását - Kereskényi Gábor alpolgármester élesen bírálta emiatt az intézmény vezetőit -, addig a szekerek lefoglalása és elszállítása nem ütközik akadályba.

A fotó a Helyi Rendőrség felvétele

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: